Lakkerij Vergote

Lak, kleur -en verniswerken

Lakkerij Vergote

Lakkerij Vergote startte in 1994 met lakken, kleuren en vernissen vanuit een klein atelier in Roeselare. Vanuit hun passie voor kleur, kunst en ambacht gingen zaakvoerders Dries en Emiel Vergote doelgericht op zoek naar vernieuwing in een onbeperkt kleurenpalet.

Intussen is zowel het team als het atelier van Lakkerij Vergote behoorlijk uitgebreid, maar aan de kern van de zaak is niets veranderd: kleur is en blijft een ambacht. Van de zoektocht naar de juiste tint en het inkleuren van fineer tot de allerlaatste controlestaal op het materiaal van de klant. Een kleur is een gevoel en een proces waarbij eindeloos experimenteren de sleutel tot succes is. Precies daarom gaat Lakkerij Vergote verder dan kleur: vaak worden er meerdere kleuren op elkaar gezet om de perfecte tint te bereiken.

Daarmee heeft Lakkerij Vergote alles in huis voor wie een hoogwaardig interieur voor ogen heeft: de grote diversiteit aan afwerkingen reikt klanten onbeperkte mogelijkheden aan. De showroom laat toe om die vele mogelijkheden van dichtbij te ontdekken, door verschillende stalen en materialen met elkaar te vergelijken.

Graag een afspraak met onze partner Lakkerij Vergote? Neem contact met ons op & wij helpen je graag verder!

SPOT onze partner

Stel ons een vraag

Terug naar alle partners